Számítógép javítás 9. kerület, laptop szerviz budapest IX. kerület Ferencváros

Számítógép javítás 9. kerület, házhoz megyünk!

Számítógép javítás 9. kerület, hívja ügyfélszolgálatunkat kérjen segítséget:

☎+3630/684-32-45

Bízza szakemberre a hiba kijavítását.


Számítógép javítás 9. kerület, laptop szerviz budapest IX. kerület Ferencváros 1 Számítógép javítás 9. kerület, laptop szerviz budapest IX. kerület Ferencváros Számítógép javítás 9. kerület, laptop szerviz budapest IX. kerület Ferencváros DarbyPCszerviz


Laptop javítás 9. kerület

Nem kapcsol be a számítógép? Működés közben megáll, újraindul? Nem működik az internet? Akadoznak a programjai? Furcsa hibaüzeneteket kap? Számítógépe teljesen lelassult? Router, wifi beállítási problémákba ütközik, Kevés a memória, melegszik a számítógép, nem tud filmeket zenéket, játékokat lejátszani ? Vírusos a gépe? Mit tehet ön ilyenkor?


Laptop szerviz - Notebook javítás otthonában!

Laptop szerviz – Notebook javítás otthonában!

számítógép szervíz

számítógép szervíz

Számítógép javítás 9. kerület

Mi tudjuk a megoldást! Kérje szakemberünk segítségét!

Budapesten Ingyenes kiszállással irodájába, otthonába megyünk számítógépét, laptopját megjavítani, szervizelni.


Hívjon minket, ha hibát tapasztal számítógépe, laptopja működésében, helyszíni kiszállásunk során számtalan problémára tudunk megoldást nyújtani.


Számítógép szerelőnk az Ön otthonában, különféle hibajelenségek, problémák elhárításában tud segítséget nyújtani:

Vírusirtás, vírusírtó telepítés, tűzfal beállítás (számítógépen, laptopon egyaránt)

Számítógép lassulások megszüntetése.

Mozilla firefox, Google chrome hibák elhárítása.(számítógépen, laptopon egyaránt)

Skype hang és képhibák megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)

Facebook hibáinak a megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt) Videólejátszás akadozásának, lefagyásának a megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)

Hanghibák megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)

Nem induló operációs rendszer hibáinak az elhárítása. (számítógépen, laptopon egyaránt)

Operációs rendszer cseréje (XP-Windows 7-WIN 8) (számítógépen, laptopon egyaránt)

Programok telepítése, beállítása.

Nem induló számítógépek, laptopok hibáinak a kiszűrése, szervizelése.

Internetbeállítás, router konfigurálás, wifi titkosítás.

Levelezőrendszer beállítás, e-mail kliensek hibáinak a kiszűrése.


Önt is megőrjíti mikor a számítógépén vagy laptopján csak a homokórát nézi? Bekapcsolná a számítógépét de nem történik semmi? Folyamatos hibaüzenetek lepik el a képernyőt? Hívjon és még ma megoldjuk számítógépes problémáját!


Számítógép javítás 9. kerület


Mi tudjuk a megoldást! Kérje szakemberünk segítségét!

Milyen PC-laptop javítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek a helyszínen 2. kerületben?
  • Vírus- és kémprogram eltávolítás. Az esetek 70-80%-ban a drasztikusan lelassult számítógépekért a vírusok és kémprogramok a felelősek. Vírusmentesítéssel, illetve a megelőzésre fordított figyelemmel sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat.
  • Operációs rendszer telepítése, újratelepítése.  Az operációs rendszer újratelepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön minden fontos adatát, levelét, fényképét, zenéjét, videóját és fájlját hiánytalanul megőrizhesse.
  • Programtelepítés. Ha nem boldogul valamelyik program feltelepítésével, vagy eltávolításával kérjen segítséget profiktól.
  • Lassú, problémás laptop hibafeltárása, javítása. Számtalan kiváltó okot vizsgálunk meg ebben az esetben, és mindet egytől-egyig elhárítjuk. A végeredmény rendkívüli sebességnövekedés is lehet!
  • Internetbeállítás, hibaelhárítás. Legyen szó DSL- vagy kábelnetről, esetleg vezeték nélküli internet megosztásáról, minden szükséges beállítást elvégzünk Önnek.
  • Hálózati problémák elhárítása. Irodai vagy otthoni hálózatok használata esetén gyakran merülnek fel nehézségek. Mi ezeket szakszerűen és gyorsan megoldjuk.
  • Túlmelegedő, lefagyó laptop javítása. Az idő előrehaladtával elkerülhetetlenek ezek a problémák, amennyiben egy laptop nincs megfelelően karbantartva. Hívjon minket, segítünk!
  • Adatmentés. Időről-időre szükséges lehet a fontos fájlok, képek, videók szakszerű biztonsági mentése. Ne hagyja elveszni adatait!
  • Laptop bővítés, korszerűsítés. Lassúnak, réginek, korszerűtlennek tartja gépét? Segítünk a bővítésben, a tanácsadástól a megvalósításig.

pc javítás 9. ker, pc szerviz 9. ker, számítógép szerviz 9 ker, számítógép javítás IX.ker házhoz, laptop javítás 9.ker házhoz, laptop szerviz 9.ker

Vélemény, hozzászólás?