Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület 13. kerület-xiii. kerület-Angyalföld

Helyszíni számítógép-laptop szerviz XIII. kerület 13.kerület

Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület

☎+3630/684-32-45

Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület


Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület. Önt is megőrjíti mikor a számítógépén vagy laptopján csak a homokórát nézi? Bekapcsolná a számítógépét de nem történik semmi? Folyamatos hibaüzenetek lepik el a képernyőt? Hívjon és még ma megoldjuk számítógépes problémáját!

 


 

Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület telefonos ügyfélszolgálat, hibabejelentés, időpont egyeztetés:

☎+3630/684-32-45

Helyszíni notebook vagy asztali számítógép javítás, kényelmesen az Ön otthonában!


Ne érje be akármilyen szerelővel, hívjon valódi szakembert!

Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület

 


 

Nem kapcsol be a laptop? Működés közben megáll, újraindul? Nem működik az internet? Akadoznak a programjai? Furcsa hibaüzeneteket kap?Laptopja teljesen lelassult? Router, wifi beállítási problémákba ütközik, Kevés a memória, melegszik a laptop, nem tud filmeket zenéket, játékokat lejátszani ? Vírusos a gépe?

 


 

Számítógép-laptop szerviz XIII. kerület, 13. kerület (tizenharmadik kerület, XIII. kerület): Angyalföld, Margitsziget, Népsziget, Újlipótváros, Vizafogó

 


 

Mi tudjuk a megoldást! Kérje szakemberünk segítségét!

Milyen PC-laptop javítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek a helyszínen 13. kerületben?
  • Vírus- és kémprogram eltávolítás. Az esetek 70-80%-ban a drasztikusan lelassult számítógépekért a vírusok és kémprogramok a felelősek. Vírusmentesítéssel, illetve a megelőzésre fordított figyelemmel sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat.
  • Operációs rendszer telepítése, újratelepítése.  Az operációs rendszer újratelepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön minden fontos adatát, levelét, fényképét, zenéjét, videóját és fájlját hiánytalanul megőrizhesse.
  • Programtelepítés. Ha nem boldogul valamelyik program feltelepítésével, vagy eltávolításával kérjen segítséget profiktól.
  • Lassú, problémás laptop hibafeltárása, javítása. Számtalan kiváltó okot vizsgálunk meg ebben az esetben, és mindet egytől-egyig elhárítjuk. A végeredmény rendkívüli sebességnövekedés is lehet!
  • Internetbeállítás, hibaelhárítás. Legyen szó DSL- vagy kábelnetről, esetleg vezeték nélküli internet megosztásáról, minden szükséges beállítást elvégzünk Önnek.
  • Hálózati problémák elhárítása. Irodai vagy otthoni hálózatok használata esetén gyakran merülnek fel nehézségek. Mi ezeket szakszerűen és gyorsan megoldjuk.
  • Túlmelegedő, lefagyó laptop javítása. Az idő előrehaladtával elkerülhetetlenek ezek a problémák, amennyiben egy laptop nincs megfelelően karbantartva. Hívjon minket, segítünk!
  • Adatmentés. Időről-időre szükséges lehet a fontos fájlok, képek, videók szakszerű biztonsági mentése. Ne hagyja elveszni adatait!
  • Laptop bővítés, korszerűsítés. Lassúnak, réginek, korszerűtlennek tartja gépét? Segítünk a bővítésben, a tanácsadástól a megvalósításig.

 


 

számítógép javítás, számítógép szerviz, számítógép összerakás, számítógép karbantartás, operációs rendszer telepítése, operációs rendszer frissítése, windows telepítés, windows frissítés, egyedi számítógép összeállítás, vírusirtás (vírus, féreg, trójai, stb.), hardver eszközök beszerelése, internet beállítás, internet megosztás, hardver alkatrészek beszerzése, vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése, informatikai tanácsadás, levelező program telepítése,  sebesség optimalizálás, nyomtató telepítés, nyomtató beállítás, számítógép összekötése tv-vel, irodai szoftverek telepítése, titkosítás, szoftver telepítés, driver telepítés, távoli segítségnyújtás, partíciónálás (merevlemez több részre osztása), számítógép koszmentesítése, számítógép portalanítása, “elszállt” partíciók visszaállítása, adatmentés, túlmelegedési, lassulási problémák megoldása, pc javítás, pc szerviz, pc karbantartás, computer javítás, computer szerviz, computer karbantartás, laptop javítás, laptop szerviz, laptop karbantartás, notebook javítás, notebook szerviz, notebook karbantartás

 


 

Nálunk nem érheti meglepetés a számítógép javítás befejezésekor!

Fix. díjakkal dolgozunk, nem kell a különböző driver telepítéseket, programtelepítéseket számolgatnia, hogy megtudja mennyit kell fizetnie.

Vélemény, hozzászólás?